Fortsätt till innehållet
Microsoft Industry Blogs

Säkra din plats på den digitala resan

Microsoft Vision Days

Den digitala revolutionen är här – så vad innebär digitaliseringen för din organisation? Hur håller ni er i framkant på den digitala resan och drar fördel av den för att öka ert affärsvärde? På Vision Days analyseras, diskuteras och inspireras det kring de senaste digitala trenderna.

Under en förmiddag går vi från framtidsspaning till fördjupning i specifika frågor och ämnesområden.

Innehållet riktar sig till dig som är beslutsfattare inom IT, Marknad, Sälj, HR och Ekonomi. Välj de innehållspår som är mest aktuella för just dig och din organisation.

Några av de ämnen som diskuteras är:

  • Vad innebär digitaliseringen för din organisation?
  • Hur kan teknik effektivisera och skapa mervärde på en modern arbetsplats?
  • Hur använder vi det molnet erbjuder i form av Analysverktyg (Power BI), Machine learning, Internet of Things (IoT) och mobila lösningar?
  • Hur kan innovativ teknik skapa effektivare möten och samarbeten?
  • Kan innovativ hårdvara stödja er utveckling?

Du har möjlighet att se Keynoten live via länk som du får vid anmälan, eller så deltar du på plats på Microsoft Sveriges kontor det datum som passar just dig bäst. Kom gärna flera tillfällen om du vill fördjupa dig i olika specifika frågor genom att välja bland de olika breakoutsen och rundabordssamtalen.

Läs mer om innehållet i agendan nedan och anmäl dig redan idag. Platserna till Microsoft Vision Days är begränsade. Välkommen till Microsoft Vision Days redan idag för en förmiddag full av inspiration!

Vi ser fram emot att träffa dig!

Varmt välkommen,
Microsoft

 

Daniel Akenine – Innovation genom Digitalisering

 

För dig som missade Daniel Akenines föreläsning på Vision Days den 23 februari om Innovation genom Digitalisering har du möjlighet att se den här.

 

Läs mer >

 

 

Daniel Akenine, Nationell teknik och säkerhetschef, Microsoft – Innovation genom digitalisering samt
Sara Wikström, Chefsjurist Microsoft Sverige – De legala aspekterna kring att använda molntjänster

 

Under keynoten på Microsoft Vision Days 17 maj tar Daniel Akenine med er på en inspirativ resa kring hur ni kan öka innovationskraften inom ert företag genom nya lösningar för digitalisering. Keynotens andra del navigeras av Sara Wikström, kring de legala aspekterna kring att använda molntjänster. Få svar på frågan varför Microsoft lägger så mycket energi på frågor kring integritet.

 

Se inspelning >