Fortsätt till innehållet
Microsoft Industry Blogs

Vi befinner oss i en tid där alla tittar på vad den digitala transformationen kan innebära för den egna verksamheten. Hur tekniken kan skapa nya möjligheter för att möta kunder på ett nytt sätt, frigöra tid för dig och dina kollegor samt effektivisera processer och samt skapa nya möjligheter för affärsutveckling.

Huvudrollen i digitaliseringen spelas dock inte av tekniken utan av data. Rätt verktyg och kunskap kring hur du skapar insikter ur stora mängder data är nyckeln till framgångsrik transformation. Vi kallar det att digitalisera med intelligens och vi ser det hända i alla branscher samt och hur datadriven innovation drivs av allt fler roller.

Välkommen till BI-Konferensen 2017
För att inspirera och dela erfarenheter inom datadriven innovation arrangerar vi på Microsoft Sverige – för tionde året i rad – BI-Konferensen. BI-Konferensen 2017 hålls i Göteborg (Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10) den 21 mars och i Stockholm (Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98) den 23 mars. Här kommer bland andra Joacim Damgard, VD Microsoft Sverige, Johan Dovander, CFO Microsoft Sverige, och Ulrika Jonsson som är affärsutvecklare inom Digital HR prata om Microsofts vision för datadriven innovation och hur avancerad analys kan skapa bättre träffsäkerhet vid verksamhetsbeslut.

BI-Konferensen 2017 lyfter trender och möjligheter för företag inom såväl handel och tillverkning samt tjänstesektorn och du får bland annat höra om hur Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås arbetar med Machine Learning för att få fram nya sätt för att följa och förbättra kvaliteten inom sjukvården. Under eftermiddagen dyker vi in i världen av visualisering med Power BI, kraften i Big Data, hur du drar nytta av Azure Data Lake, Cortana Intelligence och Microsofts plattform för Internet of Things.

Mest värde av konferensen har du som ansvarar för att er verksamhet har rätt information för att ta smarta beslut samt för att utveckla er kundupplevelse och affär. Vill du veta mer om hur ni kan använda data och insikter för att optimera era processer – anmäl dig i dag!

I Stockholm har vi även skapat ett parallellt eftermiddagsspår exklusivt för hälsa och sjukvård – AI in Healthcare.

Läs mer om årets konferens på bikonferensen.se.
Följ gärna #bikonf2017