Fortsätt till innehållet
Microsoft Industry Blogs

Se öppnings-keynote för Envision och Ignite med Satya Nadella (1 tim 15 min)

Se ett urval sessioner online i efterhand (just nu över 850) 

Ignite 2017, Microsofts stora årliga konferens med fokus på teknik och innovation hölls 25-29 september i Orlando, USA. Här samlades fler än 20.000 IT-proffs, utvecklare, influensers och beslutsfattare inom IT för att höra om det senaste inom Microsofts lösningar, morgondagens teknik samt för att lyssna till och knyta kontakter med experter, tankeledare och branschkollegor runt om i världen.

Dagarna fylldes med över 700 sessioner samt mängder av djupgående tekniska utbildningar, hands-on labbar och demos. Bland de över 1300 talarna på plats återfanns bland andra Satya Nadella, Joseph Sirosh och Julia White från Microsoft samt ca 400 externa talare.

Se keynotes och sessioner online samt i efterhand
För dig som inte var på plats i Orlando fanns möjlighet att följa delar av evenemanget online under första dagen och ett flertal sessioner och keynotes finns att se i efterhand, här finns en lista med sessioner on-demand från Ignite 2017.

Några höjdpunkter 

 

Här kan du läsa mer om Ignite 2017, följ gärna också vad som sägs via #MSIgnite via Twitter ochFacebook samt LinkedIn. Du kan också anmäla dig till att få nyheter och tips via mejl.

I Orlando hölls under samma period också Microsoft Envision 2017, konferensen som riktar sig mot företagsledare och beslutsfattare, läs mer här.

Vi passar också på att tipsa om Microsoft TechDays som hålls på Kistamässan i Stockholm 25-26 oktober – vår stora svenska konferens för IT-proffs, utvecklare och beslutsafattare inom IT.

 

Anmäl intresse för Ignite 2018!
Redan nu kan du anmäla intresse för nästa års Ignite som hålls i Orlando 24-28 september 2018, läs mer.