Fortsätt till innehållet
Microsoft Industry Blogs

Som en av norra Europas ledande bostadsutvecklare är IT centralt för Bonava – för det dagliga arbetet, mötet med kunder och utveckling av såväl verksamheten som slutprodukten nya bostäder.

Bonavas digitala transformation gick fort. När de blev ett separat bolag istället för att ingå i byggkoncernen NCC såg de sin chans att tänka nytt och fullt ut anamma de möjligheter som finns i dag. Att inte välja en digital arbetsmiljö var inte ett alternativ.

I dag jobbar man ihop på ett helt nytt sätt och ser tydliga resultat av att IT blivit mindre tidskrävande. Exempelvis kan de nu lägga mer tid på utveckling av verksamheten och sitt erbjudande, såsom att även digitalisera processerna för virtuell design och konstruktion samt att fokusera på IoT i hemmen de erbjuder sina kunder.

Att välja en helhetslösning där allt hänger ihop med en modern arbetsplats som nav har gett Bonava en tydlig plattform för nya möjligheter.

Hur skulle ditt företags förändringsresa se ut?

Vill du läsa mer om Bonavas resa kan du göra det på vår globala sida Customer Stories: With cloud transformation, Bonava gains resources to support its rapid, geographically dispersed growth