Fortsätt till innehållet
Microsoft Industry Blogs

Intelligent kommunikation uppnås genom att förändra sitt sätt att jobba och effektivisera informationsdelning och samarbete med hjälp av modern teknik.

Tisdag 21 november höll vi ett uppskattat heldagsseminarium kring detta med fokus på verktyg och tjänster i Office 365. Här tittade vi bland annat på de konkreta fördelarna med en molnbaserad plattform för företagets kommunikation, samt effekten av att möta sina kunder digitalt. Här nedan hittar du inspelningar från två av dagens sessioner, för dig som inte hade möjlighet att delta på plats.

Film: Nya möjligheter med intelligent kommunikation – IC till UC
Vilka nya möjligheter ger integrationen av Skype for Business Online i Microsoft Teams? Hur ska ni i er verksamhet tänka framåt kring er kommunikationsstrategi? Vi reder ut begreppen och tittar även på hur nya smarta arbetssätt kan effektivisera er vardag, inkluderat en demo av Microsoft Teams.

Film: Trender inom kommunikation – “Var är vi, vart ska vi och varför?”
Oscar Wenell, Head of Product Development, Large Enterprise på Tele2 om hur ditt företag kan bli bättre med hjälp av rätt teknik – på kort och lång sikt. Hör bland annat om Tele2s resa från operatör till helhetsleverantör, trender, marknadens mognad och vikten av en tillförlitlig infrastruktur.

 

Vill du veta mer?